Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Ať už k snídani nebo k večeři, vždy je vhodné mít při ruce tuto Perníkovou rýži, kterou si můžete udělat při každé příležitosti na čundru nebo i doma.
Na Italské farmě je značka vyrábějící ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Nabízí nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Vůně Vánoc je pro každého jiná, ale perníčky rozhodně patří k těm oblíbeným. Ať už si připravíte sváteční snídani či chlazený rýžový puding, rozhodně s tím nešlápnete vedle. Perníčková rýže Na italské farmě vystačí pro 4 vydatné porce.
1. směs vysypte do hrnce
2. přidejte 1 litr vody nebo mléka
3. vařte 30 minut
4. podle chuti přidejte máslo a med
Složení: rýže Arborio 90 %, sušené švestky 5 %, mandle, perníkové koření (skořice, hřebíček, fenykl, nové koření, badyán, pomerančová kůra, koriandr, anýz, muškátový ořech a květ).
Energetická hodnota |
|
346 kcal |
Bílkoviny |
7 g | |
Sacharidy |
|
73 g |
- z toho cukry |
|
4,5 g |
Tuky |
|
2,7 g |
- z toho nasycené mastné kyselin |
|
0,5 g |
Sůl |
|
0,1 g |
Značka | Na Italské farmě |
---|---|
Hmotnost
|
220 g |
Počet porcí
|
4 |
Druhy masa
|
Bez masa |
Vegetariánské
|
Ano |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76033359 |
EAN: | 0745114993854 |
159 Kč
(18.87 %)
129 Kč
129 Kč
129 Kč
129 Kč
119 Kč
119 Kč
119 Kč
119 Kč
449 Kč
(11.14 %)
399 Kč
29 Kč
109 Kč
(9.17 %)
99 Kč
310 Kč
(0.32 %)
309 Kč
182 Kč
(18.13 %)
149 Kč
182 Kč
(18.13 %)
149 Kč
1 370 Kč
(22.7 %)
1 059 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.