Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Jarní Black Friday 🖤 slevové šílenství - slevy až 70 % 🙊
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Multifunkční příbor Devour značky Gerber je lehký, praktický a ideální společník na cesty. Tento příbor má až 9 nástrojů. Dobrý úchop zaručuje rukojeť s texturou.
V roce 1939 založil Joseph R. Gerber malou společnost Gerber Legendary Blades na výrobu příborů. Zanedlouho, v roce 1960, nože zaznamenaly velký úspěch především díky své kvalitě a účinnosti. Americká značka Gerber se stala jednou z hlavních firem na světě zaměřujících se na výrobu kvalitních a téměř nezničitelných nožů. I po 70 letech od svého založení společnost stále funguje a stále roste. Nože Gerber kombinují vysoce kvalitní materiály a inovativní design, který přetrvává po generace.
Multifunkční příbor Devour značky Gerber je lehký a ideální pro všechny, kteří hledají snadno použitelný a praktický příbor. Devour je navržený tak, aby jste s ním zvládli jídlo od začátku až do konce. Nechybí na něm totiž nástroj na otevírání sáčků a výhodou je i snadné čištění. Devour nabízí až 9 nástrojů, které využijete při přípravě jídla, samotné konzumace i čištení a mytí. Součástí je odnímatelný nástroj má 6 funkcí a zároveň chrání vidličku. Dobrý úchop zaručuje rukojeť s texturou.
Značka | Gerber |
---|---|
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 013658153752 |
690 Kč
(26.23 %)
509 Kč
499 Kč
599 Kč
(16.69 %)
499 Kč
670 Kč
(25.52 %)
499 Kč
549 Kč
(9.11 %)
499 Kč
649 Kč
(23.11 %)
499 Kč
720 Kč
(26.53 %)
529 Kč
770 Kč
(37.79 %)
479 Kč
419 Kč
(35.8 %)
269 Kč
619 Kč
169 Kč
199 Kč
69 Kč
299 Kč
(33.44 %)
199 Kč
69 Kč
199 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.