Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Pudink s jablečnou drobenkou (Crumble) od firmy Summit to Eat, lahodný a praktický cestovní pokrm. Vhodné jako dezert.
Summit to Eat je nová značka, která vznikla přebrandováním světoznámé značky Mountain House v Evropě. Více než 40 let je nejoblíbenějším výrobcem dehydrované stravy mezi cestovateli, turisty, táborníky a dalšími outdoorovými nadšenci. Výrobní postupy a technologie se nezměnili, naopak se rozšířila nabídka jídel a zvýraznila se chuť (ne glutamáty!).
Tento cestovní pokrm značky Summit to Eat je velmi praktický, a to díky své váze a velikosti. Nejsou zde použity žádné umělé konzervanty, což zaručuje vynikající přírodní aroma. Má také dlouhou trvanlivost, až 7 let. Díky technice vymrazování, která funguje na jako vysušení mrazem, což zakonzervuje jídlo a zbaví ho drtivé většiny vody, ovšem chuť zůstává stále jako za čerstva.
1. Odtrhněte okraj pytlíku
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost)
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu a zamíchejte
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat. Proces trvá méně než 10 minut
Výživová hodnota |
|
na 100 g |
na porci (87 g) |
Energie |
|
514 kcal |
447 kcal |
Bílkoviny |
8,5 g | 7,4 g | |
Sacharidy |
|
61,49 g |
53,5 g |
Z toho cukry |
|
30,3 g |
26,4 g |
Tuky |
|
25,4 g |
22,1 g |
Značka | Summit to Eat |
---|---|
Hmotnost
|
87 g |
Počet porcí
|
1 |
Způsob úpravy
|
Dehydrované |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76016100 |
EAN: | 5060138531345 |
183 Kč
(13.11 %)
159 Kč
169 Kč
183 Kč
(18.58 %)
149 Kč
183 Kč
(18.58 %)
149 Kč
129 Kč
129 Kč
199 Kč
199 Kč
160 Kč
(19.38 %)
129 Kč
270 Kč
(11.48 %)
239 Kč
239 Kč
(12.55 %)
209 Kč
109 Kč
(9.17 %)
od 99 Kč
740 Kč
(9.59 %)
669 Kč
770 Kč
(41.69 %)
449 Kč
419 Kč
(23.87 %)
319 Kč
339 Kč
(14.75 %)
289 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.