Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Sens s cvrččím proteinem - Česnek & Bylinky (80g)

Chipsy

Protein chipsy Sens s cvrččím proteinem s příchutí česnek & bylinky jsou slanou chuťovkou k televizi, k práci nebo na cesty. Zdravá svačinka obsahuje 20g kvalitního proteinu.

Vyprodáno

Informace o produktu

MAXIMAL NUTRITION MINIMAL HARM

Sens vyrábí maximálně výživná jídlo s minimálním dopadem na životní prostředí. Udržitelný cvrččí protein produkují na cvrččí farmě budoucnosti. Ať už jsou to proteinové tyčinky nebo bezlepkové těstoviny, všechny Sens produkty jsou z těch nejkvalitnějších surovin a chutně nejen vypadají, ale i chutnají! Dnes už díky Sens slyšeli o cvrččím proteinu miliony lidí. Sens produkty jsou pro něj totiž ta nejlepší reklama!

Proč cvrččí protein?
Stejně kvalitní protein jako nejlepší hovězí. 100 x méně vyprodukovaných skleníkových plynů.

Více o značce

Zdravé křupání k televizi, výživná svačinka do práce nebo na výlet. Hrachové chipsy chutnají skvěle, neobsahují lepek a zároveň jsou mnohem výživnější než běžný pytlíček brambůrek. V balení na vás čeká 20 gramů kvalitního proteinu. Můžete je zkombinovat třeba s guacamole nebo hummusem.

Chipsy mají vyváženou chuť, jsou tak akorát slané a samozřejmě pořádně křupou! Skvěle fungují jako party snack nebo nápaditá svačinka. Cvrččí protein je super výživný, ale nijak neovlivňuje výslednou chuť chipsů.

Hlavní vlastnosti:

  • zdravější alternativa brambůrků
  • 20 gramů kvalitního proteinu
  • kvalitní protein a spousta vlákniny
  • bez lepku a palmového oleje

Cvrččí mouka:

Cvrččí mouka, hlavní ingredience Sens tyčinek, je nejudržitelnější zdroj bílkovin na světě. Na produkci stejného množství bílkovin jako skot, cvrčci potřebují 12x méně krmiva, 15x méně půdy, 2000x méně vody a vyprodukují 100x méně skleníkových plynů. Mouka z cvrčků obsahuje stejně kvalitní bílkoviny jako hovězí maso a k tomu ještě několikrát více železa, vápníku a B vitamínů. Pěstování cvrčků je také daleko morálnější. Není potřeba antibiotik – cvrčci dostávají svou běžnou stravu a žijí v pro ně přirozeném prostředí. Když je čas porážky, tak bezbolestně přecházejí do hibernace, takže je zcela eliminováno i utrpení. Nepřekonatelná výživa udržitelným způsobem.

Video Sens s cvrččím proteinem - Česnek & Bylinky (80g)

Parametry

Značka Sens
Hmotnost
80 g
Záruční doba 2 roky
EAN: 4260624012025

Podobné

Cvrččí chipsy Grig Wasabi

65  (5.98 %) 61 

Porovnat

Cvrččí chipsy Grig Chilli Chips

65  (5.98 %) 61 

Porovnat

Cvrččí chipsy Grig Česnekové

65  (5.98 %) 61 

Porovnat

Cvrččí chipsy Grig Natural

65  (5.97 %) 61 

Porovnat

Cvrččí tyčinky Grig Sýrové

55 

Porovnat

70  (1.43 %) 69 

Porovnat

70  (1.43 %) 69 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty