Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Grizly 4camping Fit směs 300 g

Ořechová směs

Odměňte své tělo a chuťové buňky mixem oříšků a sušeného ovoce. Směs je výživnou kombinací brusinek, neloupaných mandlí, rozinek, kešu, třešní a lískových oříšků.

Vyprodáno

Informace o produktu

Česká rodinná firma, která přináší špičkové produkty zdravé výživy. Zabývá se nejen prodejem, ale také vlastní výrobou a balením. Zřejmě znáte hlavně oříšky a vlastní oříšková másla, ale dalo by se říci, že každý, kdo hledá něco kolem zdravého životního stylu si najde své. Prvopočátky firmy sahají do roku 2014, oficiálně se poté e-shop Grizly zrodil v roce 2016.

Více o značce

Ořechovou směs můžete mlsat jen tak samotnou, přidat ji do ranního müsli či kašičky nebo použít na pečení a vaření. Sušené plody v sobě ukrývají řadu minerálních látek a stopových prvků, jako je draslík, vápník, hořčík, fosfor, zinek, železo a bór. Mají i vysoký podíl antioxidantů. Směs obsahuje arašídy, mandle, kešu ořechy a lískové ořechy. Fit směs není rozhodně jenom pro sportovce, ale ocení ji každý, kdo má rád kombinaci sušeného ovoce a ořechů jako zdroj energie. Výrobek je vhodný pro přímou konzumaci. 

Výrobek může obsahovat stopy arašídů, sezamu, lepku a jiných ořechů.

Hlavní vlastnosti:

  • směs ořechů a ovoce
  • kompaktní zdroj energie
  • směs bohatá na vitamíny a minerální látky
  • vhodné pro každou příležitost 
  • vyrobeno v ČR

Složení: GRIZLY  Brusinky 22 % (klikva velkoplodá, cukr, slunečnicový olej), rozinky sultánky 21 % (rozinky, slunečnicový olej), mandle jádra neloupaná 21 %, jádra kešu ořechů ww320 13 %, lískové ořechy 13 %, třešně 10 % (třešně, cukr, oxid siřičitý, barvivo E129)

Parametry

Značka Grizly
Hmotnost
300 g
Záruční doba 2 roky
EAN: 8595678416649