Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Grizly 4camping Mix ořechů 300 g

Ořechová směs

4camping Mix ořechů nabízí zdravé mlsání, které zdrojem energie a důležitých prvků pro každou příležitost. Přemýšlíte, na které ořechy máte největší chuť? Dejte si je všechny najednou!

Vyprodáno

Informace o produktu

Česká rodinná firma, která přináší špičkové produkty zdravé výživy. Zabývá se nejen prodejem, ale také vlastní výrobou a balením. Zřejmě znáte hlavně oříšky a vlastní oříšková másla, ale dalo by se říci, že každý, kdo hledá něco kolem zdravého životního stylu si najde své. Prvopočátky firmy sahají do roku 2014, oficiálně se poté e-shop Grizly zrodil v roce 2016.

Více o značce

Směs jader kešu, pistácie, para ořechů je dokonalou volbou pro všechny milovníky oříšků. Ať už cestujete, věnujete se pěší turistice, pracujete v kanceláři nebo plánujete večer u televize, tahle směs vás zaručeně dostane. Velký mix nabízí dostatečné množství ořechů, které jsou velkým zdrojem energie. Výrobek je vhodný pro přímou konzumaci. 

Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů a sezamu, jádra z Podzemnice olejné, sójové boby a výrobky z nich.

Hlavní vlastnosti:

  • směs ořechů
  • kompaktní zdroj energie
  • směs bohatá na vitamíny a minerální látky
  • vhodné pro každou příležitost 
  • vyrobeno v ČR

Složení: Kešu natural WW320 premium 25 %, pistácie pražené solené Jumbo 25 % (pistácie pražené neloupané 98.4 %, sůl 1,6 %), para ořechy 25 %, rozinky zlaté jumbo 25 % (rozinky 99,5 %, slunečnicový olej 0,5 %, oxid siřičitý

Parametry

Značka Grizly
Hmotnost
300 g
Záruční doba 2 roky
EAN: 8595678416656