Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Grizly 4camping Mix ořechů a čokolády 300 g

Ořechová směs

Ořechy jsou zdrojem zdravých tuků, minerálních látek a vitamínů. Ve spojení s čokoládou a kakaem se stanou neodolatelnou pochoutkou.

Vyprodáno

Informace o produktu

Česká rodinná firma, která přináší špičkové produkty zdravé výživy. Zabývá se nejen prodejem, ale také vlastní výrobou a balením. Zřejmě znáte hlavně oříšky a vlastní oříšková másla, ale dalo by se říci, že každý, kdo hledá něco kolem zdravého životního stylu si najde své. Prvopočátky firmy sahají do roku 2014, oficiálně se poté e-shop Grizly zrodil v roce 2016.

Více o značce

Mix ořechů a čokolády nabízí zdravé mlsání, které si můžete vychutnat samotné či je přidat do jiného oblíbeného mixu. Ořechy jsou zdrojem zdravých tuků, minerálních látek a vitamínů. Ve spojení s čokoládou a kakaem se stávají neodolatelnou pochoutkou. Směs je vysokým zdrojem energie a je vhodná pro přímou konzumaci. 

Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů a sezamu, obiloviny obsahující lepek, sójové boby a výrobky z nich.

Hlavní vlastnosti:

  • směs ořechů
  • kompaktní zdroj energie
  • směs bohatá na vitamíny a minerální látky
  • vhodné pro každou příležitost 
  • vyrobeno v ČR

Složení: Mandle v hořké čokoládě s kakaem 33,3 %[[hořká čokoláda 68 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku), mléčný tuk, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko], jádra mandlí pražená 30 %, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 2 %. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %], mandle natural loupané 33,3 %, para ořechy 33,3 %

Parametry

Značka Grizly
Hmotnost
300 g
Záruční doba 2 roky
EAN: 8595678416670