Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Smellwell Odor eliminator 450 ml

Deodorant

Sprej na odstranění zápachu SmellWell Odor eliminator neutralizuje a eliminuje nepříjemné pachy a udržuje sportovní výstroj a tkaniny svěží, bez zápachu.

Původní cena 480 
Sleva vypočtená z nejnižší ceny 30 dní před zahájením akce
479 

Informace o produktu

SmellWell™ je švédská společnost poskytující inovativní řešení pro zapáchající boty, tašky a rukavice. Stejně dobře najdou uplatnění ve skříňkách nebo v tělocvičnách.
Značka nabízí přírodní a efektivní řešení pro absorpci vlhkosti a odstraňování zápachu ve všech typech prostředí, kde je zápach problémem. Vývoj produktu byl zahájen v roce 2012. Po vyzkoušení různých produktů na trhu se značka rozhodla vyvinout vlastní řešení. Výsledkem dvouletého vývoje a testování tak bylo uvedení produktu SmellWell na švédský trh v roce 2014.

 

Více o značce

SmellWell Odor eliminator sprej na odstranění zápachu lze použít na  jakýkoliv druh sportovní výstroje nebo vybavení, jako jsou chrániče na kolena, chrániče holení, přilby, batohy, oblečení, ale také v domácnosti a v autě.

Hlavní vlastnosti: 

  • 100% bezodpadový výrobní proces
  • klimaticky neutrální výrobek
  • vyrobeno ve Švédsku

Složení: Amorfní oxid křemičitý. Sprej na vodní bázi, obsahuje aktivované částice oxidu křemičitého, které zachycují a likvidují molekuly zápachu. Bez zápachu/vůně. Bez biocidů a alkoholu.

Návod k použití: Nastříkejte 2-3 krát na sportovní výstroj, tkaninu nebo jakýkoli tvrdý nebo měkký povrch. Pokud zápach přetrvává, mohou být zapotřebí další aplikace. Na tkaninách a kobercích předem otestujte stálost barev a zabarvení vodou.

Upozornění: Může způsobit podráždění očí. Zamezte styku s očima. V případě kontaktu s očima vyplachujte vodou po dobu 15 minut. Pokud podráždění přetrvává, poraďte se s lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat.

 

 

Parametry

Značka Smellwell
Objem nádoby
450 ml
Záruční doba 2 roky
EAN: 7350098140663

Podobné

469 

Porovnat

469 

Porovnat

Deodorizér Smellwell Active

339 

Porovnat

339 

Porovnat

Deodorant na boty Atsko Fresh Powder

252 

Porovnat

300  (23.67 %) od 229 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty