Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Yedoo YooToo

Odrážedlo

Sleva: -14 % Novinka Doprava zdarma

Odrážedlo Yedoo YooToo si zamilují všechny aktivní děti. Anatomicky tvarované sedlo, ergonomická madla s vyztuženými konci, spolehlivá dětská brzda s hladkým chodem samozřejmostí. 

Vyprodáno

Informace o produktu

Česká značka Yedoo specializující se na výrobu a prodej dětských odrážedel a koloběžek pro děti i dospělé vám může nabídnout parádní prostředek k oživení všedního dne, urychlení nezbytných kratších transportů, víkendovému aktivnímu relaxu, zprostředkující příjemné hubnutí i spoustu dalších aktivit.

Více o značce

Odrážedlo Yedoo YooToo si zamilují všechny aktivní děti. Nadstandardní komponenty propracované do posledního detailu se postarají o tu nejkomfortnější jízdu malých závodníků. 

Stříbrný hliníkový rám váží necelého půl kila, dvojnásobné tvrzení mu přitom zaručuje vysokou pevnost a odolnost proti namáhání. Oválný profil se dobře drží a odrážedlo se tak snadno přenáší.

Výškově nastavitelná řídítka jsou lehká, pevná a jejich tvar i rozměry přesně vyhovují potřebám malých uživatelů. Ergonomicky tvarovaná madla se dobře drží a netlačí do rukou. Pro vyšší bezpečnost jsou jejich konce rozšířeny a zesíleny. 

Brzdy Tektro Alloy s celohliníkovou páčkou velikostně odpovídají dětským ručičkám, mají hladký a krátký chod pro bezpečné zastavení za všech okolností. Odrážedlo je vybaveno ložiskovým hlavovým složením, které se vyznačuje nejen hladkým chodem a dlouhou životností, ale také tím, že disponuje dorazy proti přetočení řídítek. Ty vymezují bezpečný úhel pro zatáčení a zajišťují, aby se dětem nezamotaly ruce a rodičům hlava.

Dvoupolohová zadní vidlice umožnila snížit minimální výšku sedla na pouhých 29 cm nad zemí. Na odrážedle tak mohou drandit děti už od 1,5 roku. Sedlo má užší tvar, který nebrání pohybu nohou při odrážení. Sedlo je zároveň příjemně měkké a pohodlné. Reflexní potisk na řídítkých zvyšuje viditelnost jezdce. Reflexní prvky jsou umístěny i zboku na pneumatikách. 

Hlavní vlastnosti:

  • vhodné už od 1,5 roku (min. výška dítěte 85 cm)
  • výšku sedla na pouhých 29 cm nad zemí
  • výškově nastavitelná řídítka
  • dorazy proti přetočení řídítek
  • ergonomicky tvarovaná madla 
  • brzdy s celohliníkovou páčkou
  • hliníkový rám
  • reflexní prvky na pneumatikách
  • speciálně navržené sedlo
  • nosnost 50 kg

Upozornění:

Dodáváme v nesmontovaném stavu v krabici

 

Parametry

Značka Yedoo
Pohlaví
Dětské
Hmotnost
3,4 kg
Záruční doba 2 roky

Podobné

Koloběžka Yedoo Mau

4 590  (5.03 %) 4 359 

Porovnat

4 590  (5.03 %) 4 359 

Porovnat

Koloběžka Yedoo Tidit

4 790  (5.03 %) 4 549 

Porovnat

Koloběžka Yedoo Wzoom

4 990  (5.03 %) 4 739 

Porovnat

4 990  (5.03 %) 4 739 

Porovnat

5 590  (15.22 %) 4 739 

Porovnat

2 490  (29.76 %) 1 749 

Porovnat

5 990  (5.03 %) 5 689 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty