Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Uvex Stance MIPS

Lyžařská přilba

Sleva: -36 % Výprodej Doprava zdarma

Lyžařská přilba Uvex Stance MIPS nabízí jedinečnou ochranu, perfektní ventilaci a stylový vzhled, díky kterému zaujmete.

Vyprodáno

Informace o produktu

Značka Uvex byla založena v roce 1926 v Bavorském Fürthu Phillipem Wintrem a její původní oblast zájmu byla výroba brýlí pro ochranu při práci. Získané poznatky a technologie poté v roce 1959 použili na výrobu svých prvních lyžařských brýlí.

 

Více o značce

Lyžařská helma Stance MIPS od značky Uvex je perfektní volbou do každého terénu, ve kterém zajistí dokonalou ochranu, komfort i stylový vzhled. Helma je vybavena nárazu vzdornou technologií Hardshell, která se skládá ze dvou plášťů. Vnější polykarbonátová skořepina zajistí maximální bezpečnost, vnitřní plášť ze vstřikované EPS pěny, pak poskytne potřebný komfort a tlumení v případě nárazu. Výhodou této technologie je nízká hmotnost při zachování maximální pevnosti. 

Dokonalou ochranu před nebezpečnými nárazy zajistí systém MIPS, který je navržen tak, aby chránil před rotačním pohybem přenášeným do mozku při šikmém nárazu na hlavu. Bylo prokázáno, že tento přidaný ochranný systém snižuje rotační násilí na mozek tím, že absorbuje a přesměruje šikmé nárazy na helmu. 

Dokonalé usazení přilby poté zajistí systém IAS, díky kterému si přesně nastavíte velikost dle potřeby. Nastavení dokážete upravit i během jízdy pohodlně jednou rukou. K bezpečnému usazení dále přispívají popruhy Fast Adapting System, kteřé zajistí snadné a plynulé přizpůsobení dle tvaru hlavy. 

Uzavíratelný větrací systém se postará o optimální klima uvnitř přilby. Když je teplo příjemně chladí, v případě náhlé změny počasí stačí větrací kanálky jednoduše uzavřít a v přilbě bude příjemně teplo a sucho.  V zadní části helmy se nachází integrovaný držák lyžařských brýlí, který zabezpečuje brýle před případnou ztrátou brýlí na sjezdovce. Dále potěší vyjímatelná výstelka, kterou můžete snadno vyprat. 

Hlavní vlastnosti:

  • All-mountain
  • Hardshell technologie výroby přilby
  • vnitřní plášť z EPS pěny
  • MIPS - dokonalá ochrana při pádu
  • IAS - snadné nastavení obvodu hlavy
  • Fast Adapting System - praktické a jednoduché zapínání
  • uzavíratelné větrací otvory
  • držák na brýle

Certifikace:

  • EN 1077:2007 B

Video Uvex Stance MIPS

Parametry

Značka Uvex
Pohlaví
Pánské / Dámské
Hmotnost
540 g
Podle aktivit
lyžařské
Štít
ne
Záruční doba 2 roky

Podobné

Lyžařská přilba Camp Voyager

3 390  (30.69 %) od 2 350 

Porovnat

Lyžařská přilba Uvex Ultra

3 819  (33.9 %) 2 524 

Porovnat

Dámská lyžařská přilba Uvex Ultra Pro WE

4 649  (44.96 %) 2 559 

Porovnat

4 499  (43.12 %) 2 559 

Porovnat

4 199  (39.06 %) 2 559 

Porovnat

3 499  (36.3 %) 2 229 

Porovnat

3 650  (29.66 %) od 2 568 

Porovnat

Lyžařská přilba Scott Chase 2

3 590  (38.33 %) od 2 214 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty