Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Ocún Via Ferrata Webee Chest Set

Ferratový set

Hodnocení zákazníků
90 %
Celkový počet hodnocení
2 hodnocení
Sleva: -10 % Doprava zdarma

Souprava na ferraty Via Ferrata Webee+Chest Set od výrobce Ocún obsahuje sadu, kterou potřebujete k lezení na ferratách.

Vyprodáno

Informace o produktu

Česká značka Ocún se od roku 1988 věnuje výrobě lezeckých bot a sedacích úvazků, tehdy ještě pod značkou Rock Pillars. V roce 1994 otevřela vlastní výrobní podnik a rozjela sériovou výrobu, o čtyři roky později začala pod značkou Ocún vyrábět další lezecké vybavení jako bouldermatky, expreskové smyčky apod. Známost firmy se rychle přehoupla i přes české hranice, vznikaly další produkty. Dnes má firma cca 130 zaměstnanců, kteří vyvíjejí a vyrábějí lezecké vybavení, od roku 2015 sjednocené pod značkou Ocún. Firma má výrobu stále v České republice a své výrobky neustále testuje ve spolupráci s řadou testovacích lezců.

Více o značce

Tato souprava via ferrata Webee+Chest Set od výrobce Ocún kombinuje výhody lehkého svazku WeBee 3 a absorbéru energie Via ferrata Torq 2 s novou konstrukcí harmoniky.

WeBee 3 je sportovní lezecký postroj založený na patentované technologii WeBee Performance Technology, díky které poskytuje dokonalé pohodlí (zvýšené anatomickým polstrováním), lehkost, prodyšnost a odolnost najednou. Extra přezky na nohavičkách vám umožňují upravit jejich objem - užitečné, když máte na sobě silnější kalhoty atd.

Via Ferrata Torq 2 je nastavení pohlcující energii s novou šňůrkou s použitím konstrukce harmoniky. Zaručená pevnost je nejméně 15 kN, a to i po nárazu cyklického zatížení. Torque je vybaven dvěma karabinami keylock s mechanismem mačkání dlaně pro snadné připnutí na ferraty. 

smyčka Tie-In Slin zajišťuje lepší stabilitu a rovnoměrný  rozklad sil v případě pádu nebo visu. Ideální pro vícedélkové cesty a lezení v horách nebo na via ferratách.

hrudní pás Webee Chest Lite využívající všech výhod materiálu WeBee.Dvě samosvorné přezky umožňují rychlé nastavení a tím poskytují vysoký? komfort při jakémkoliv množství oblečení. Prsní úvazek by se měl používat pouze v kombinaci se sedacím úvazkem. 2 nosiče materiálu. 2 samosvorné přezky z nerez oceli. 

Karabina Osprey Twist - karabina klasického oválného tvaru, šroubovací zámek s nosem keylock. Osprey je za tepla kovaná karabina klasického oválného tvaru vhodná pro technické lezení a lezení na bigwall. Při práci s kladkami je to neocenitelné. Úžitkovou hodnotu této karabiny zvyšuje Ocúnův typický lanovitý tvar horního profilu, díky kterému je Osprey použitelný pro HMS jištění v případě nouze. Pokud horolezci vlastnili jen jednu karabinu, měl by to být Osprey.

Parametry

Značka Ocún
Pohlaví
Pánské / Dámské
Záruční doba 2 roky

Recenze

Hodnocení zákazníků 90% 2 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)

  • Recenzí s hodnocením 5
  • Recenzí s hodnocením 4
  • Recenzí s hodnocením 3
  • Recenzí s hodnocením 2
  • Recenzí s hodnocením 1

Ověřený zákazník

,

26. května 2023


80%

Ověřený zákazník

,

2. srpna 2021


100%

Podobné

4 190  (10.05 %) 3 769 

Porovnat

3 850  (2.36 %) 3 759 

Porovnat

4 590  (13.53 %) 3 969 

Porovnat

3 690  (14.66 %) od 3 149 

Porovnat

5 690  (14.6 %) 4 859 

Porovnat

5 300  (7.75 %) od 4 889 

Porovnat

2 890  (10.07 %) 2 599 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty