Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

La Siesta Nautico do 120kg

Stojan na houpací síť

Doprava zdarma

Užít si houpací síť nemusí být závislé na stromech či okách ve zdi. Snadno složitelný a skladovatelný stojan postačí k možnosti spočinout v oblíbené houpací síti a to kdekoliv.

Vyprodáno

Informace o produktu

Rodinnou firmu La Siesta zabývající se výrobou houpacích sítí a sedaček založili v roce 1991 manželé Dorothee a Alexander Grisarovi v Německu. Dnes početný pracovní tým La Siesta řídí jejich tři synové Maximilian, Leonid a Cornelius Grisarovi. Značka spojila jihoamerickou uvolněnost s německou spolehlivostí. Produkty firmy se vyznačují dokonalým zpracováním, dlouhou životností a stylovým provedením. Firma svými aktivitami vytváří podmínky pro trvale udržitelný rozvoj drobných jihoamerických výrobců hamak a pomáhá jim tak uchovávat a rozšiřovat kulturní dědictví. Navíc podporuje férový obchod, ekologickou výrobu a sociální odpovědnost. Vychází z mezinárodně uznávaných ekologických a sociálních standardů jako je GOTS (= Global Organic Textile Standard, nejpřísnější mezinárodní biotextilní certifikace).

Při výrobě používá La Siesta pouze ekologicky nezávadné suroviny a dřevo z odpovědného lesního hospodářství. V nabídce firmy najdete také cestovní nebo dětské houpací sítě.

Více o značce

Stojan na houpací síť La Siesta Nautico do 120kg snadno složíte a je určený pro houpací sítě La Siesta typu Single a udrží až 120kg. Složení stojanu je velmi jednoduché a zvládne to opravdu každý. Stojan je vhodný jak do vnitřních, tak do vnějších prostor a umožní tak umístění houpací sítě i do místa, kde by ji jinak nebylo jak upevnit a to jak na terase a zahradě bez vhodných stromů, tak třeba v chill-out zóně kanceláře. Navíc jej můžete snadno přenést z místa na místo. Výška stojanu je nastavitelná a to v rozmezí 95 - 115cm a můžete také ovlivnit napnutost sítě nastavením délky stojanu v rozmezí od 270 do 310 cm.

Bojíte se, že si s vámi bude chtít v houpací síti hovět váš velký pes nebo se k vám připojí malé dítě nebo pár velkých knih a že vám nosnost 120kg nemusí stačit? Nesmutněte, stojan se vyrábí i ve variantě do 200kg.

Hlavní přednosti stojanu:

  • nosnost až 120kg
  • snadné složení
  • vnitřní i vnější užití
  • nastavitelná výška i délka stojanu
  • pro houpací sítě typu single
  • stabilní ocelová konstrukce

Video La Siesta Nautico do 120kg

Parametry

Značka La Siesta
Záruční doba 2 roky

Podobné

4 990 

Porovnat

7 299  (28.09 %) 5 249 

Porovnat

Stojan na houpací sedačku La Siesta Mediterráneo

5 990  (10.03 %) 5 389 

Porovnat

5 990  (10.03 %) 5 389 

Porovnat

Stojan na houpací síť Bo-Camp Mudanza

7 089  (23.42 %) 5 429 

Porovnat

4 290 

Porovnat

Plachta proti dešti Hamaka.eu Hangout Pod

3 990 

Porovnat

3 490 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty