Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Hamax Caress

Dětská sedačka

Sleva: -28 % Doprava zdarma

Cyklosedačka Hamax Caress zaujme výškově nastavitelným opěradlem, inovativním systémem bezpečnostních popruhů, vnitřním polstrováním a výškově nastavitelnými opěrkami nohou.

Vyprodáno

Informace o produktu

Společnost Hamax je jedním z předních světových výrobců a dodavatelů dětských cyklosedaček. Značka byla založena v roce 1958 a sídlo se nachází v Norsku. Cílem značky je vyvíjet a dodávat dětské sedačky na jízdní kola v nejvyšší kvalitě, kde bezpečnost je prioritou číslo jedna. 

Všechny výrobky splňují přísné nároky Evropské normy EN 14344 (cyklosedačky), EN 15918 + ASTM F1975 (cyklovozíky) a EN 1078 (cyklohelmy) pro ochranu zdraví. Výrobky značky Hamax AS jsou jedny z nejbezpečnějších na našem trhu.

Více o značce

Cyklosedačka Caress značky Hamax s uzamykatelným zámkem a výškově nastavitelným opěradlem sedačky s prolisem pro helmu nabízí maximální pohodlí a bezpečnost pro vaše děti. Elegantní a moderní tvary propůjčují High End výrobkům exkluzivní vzhled. Pohodlí zajišťuje vnitřní polstrování a výškově nastavitelné opěrky nohou, které chrání nohy před výpletem kola. Sedačku lze snadno sklopit až o 20° a díky inovativnímu systému bezpečnostních popruhů zaručuje pevné umístění.

Nachází se zde nový systém upínacích přezek, který umožňuje snadnější používání. Pro zvýšení bezpečnost jsou na zadní straně umístěny reflexní prvky. Sedačka je vhodná pro děti od 9 měsíců s nosností až 22 kg. Sedačka je vhodná pro jízdní kola s průměrem trubky rámu 28 – 40 mm, ale je zde možnost použít i náhradní tyč pro nízký rám. Při dokoupení adaptéru je možnost přestavby pro uchycení na nosič.

Hlavní přednosti cyklosedačky Caress:

  • uzamykatelný zámek
  • možnost sklopení
  • výškově nastavitelné opěradlo
  • vnitřní polstrování
  • výškově nastavitelné opěrky nohou
  • inovativní systém bezpečnostních popruhů
  • reflexní prvky
  • systém upínacím přezek
  • nosnost: 22 kg

Parametry

Značka Hamax
Hmotnost
4,4 kg
Rozměry
36,5 x 94 x 28 cm
Nosnost
22 kg
Záruční doba 2 roky

Podobné

4 500  (29.36 %) 3 179 

Porovnat

1 850  (20.05 %) 1 479 

Porovnat

Dětská sedačka Just One Baby 5.1

1 490  (10.13 %) 1 339 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty