Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Thule RideAlong Low Saddle Adapter

Držák na kolo

Adaptér na cyklosedačku Thule RideAlong Low Saddle umožňuje montáž cyklosedačky Thule RideAlong na kolo s nízko nastaveným sedlem. Jeho instalace je velmi rychlá a snadná.

Vyprodáno

Informace o produktu

Společnost Thule byla založena ve Švédsku v roce 1942. Od té doby až dodnes se vždy snažila svým zákazníkům přiblížit svět a vyhovět jejich vášni pro aktivní život. Tvoří ji skupina lidí, které spojuje vlastní zápal pomáhat aktivním rodinám a outdoorovým nadšencům.

Thule vám pomůže přepravit cokoli potřebujete, a to bezpečně, snadno a stylově, abyste si mohli naplno užívat aktivního života. Věří, že aktivní život má smysl – ať už jste ve městě, nebo v širé pustině. Pro zdraví a štěstí lidských bytostí, i pro respekt a péči, které chováme ke světu kolem nás.


Více o značce

Adaptér na cyklosedačku Thule RideAlong Low Saddle umožňuje montáž cyklosedačky Thule RideAlong na kolo s nízko nastaveným sedlem. Jeho instalace je velmi rychlá a snadná a nevyžaduje použití nářadí. Adaptér je určen k použití u kol, jež mají sedlo nastaveno tak nízko, že za něj dětskou cyklosedačku nelze bezpečně namontovat pomocí dodané nosné tyče.

Hlavní přednosti adaptéru na cyklosedačku:

  • adaptér na cyklosedačku
  • umožňuje montáž cyklosedačky RideAlong na kolo s nízkým sedlem
  • instalace je velmi rychlá a snadná

Parametry

Značka Thule
Záruční doba 2 roky

Podobné

Dětská sedačka Just One Baby 5.1

1 490  (10.13 %) 1 339 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty