Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Thule Quick Release Bracket

Držák

Díky rychloupínacímu držáku Quick Release Bracket od firmy Thule je možné rychle přemístit cyklosedačku Thule na jiné kolo. Ideální řešení pro rodiny, kde dítě vozí střídavě dva lidé.

Vyprodáno

Informace o produktu

Společnost Thule byla založena ve Švédsku v roce 1942. Od té doby až dodnes se vždy snažila svým zákazníkům přiblížit svět a vyhovět jejich vášni pro aktivní život. Tvoří ji skupina lidí, které spojuje vlastní zápal pomáhat aktivním rodinám a outdoorovým nadšencům.

Thule vám pomůže přepravit cokoli potřebujete, a to bezpečně, snadno a stylově, abyste si mohli naplno užívat aktivního života. Věří, že aktivní život má smysl – ať už jste ve městě, nebo v širé pustině. Pro zdraví a štěstí lidských bytostí, i pro respekt a péči, které chováme ke světu kolem nás.


Více o značce

Díky dalšímu rychloupínacímu držáku Quick Release Bracket od firmy Thule je možné rychle přemístit cyklosedačku Thule na jiné kolo. Ideální řešení pro rodiny, kde dítě vozí střídavě dva lidé. Součástí balení jsou šrouby k upevnění na kulaté či oválné sedlové trubky. Součástí balení je také systém jednoho klíče Thule.

Hlavní přednosti držáku Quick Release Bracket:

  • rychloupínací držák
  • k rychlému přemístění sedačky na jiné kolo
  • vhodné pro rodiny, kde rodiče vozí dítě střídavě
  • šroubky součástí balení 
  • systém klíče Thule součástí balení

Parametry

Značka Thule
Záruční doba 2 roky

Podobné

Dětská sedačka Just One Baby 5.1

1 490  (10.13 %) 1 339 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty