Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Veloforte Classico Bar

Tyčinka

Tyčinka Veloforte Classico Bar doplní energii před, během nebo po vašem výkonu. Dva zdroje sacharidů zajistí vyváženou energii. Veloforte Classico je 100% přírodní a bez lepku.

Vyprodáno

Informace o produktu

Firma Veloforte se zabývá využíváním nejlepších přírodních ingrediencí pro výrobu lahodného občerstvení na výlety, tůry i sportovní aktivity. Produkty značky Veloforte jsou oproti masově vyráběným syntetickým výrobkům vyráběny ručně a ze 100% přírodních surovin, aby poskytovaly optimální poměr sacharidů, esenciálních bílkovin a minerálů… dokonalá výživa pro výkonnostní sport.

Veloforte je jedinou značkou sportovní výživy, která kdy získala první místo v cenách Great Taste („potravinářský Oscar“).

Více o značce

Tyčinka Veloforte Classico Bar je vyrobena ze šťavnatých citrusů s příjemným kořením. Recept je 100 % přírodní. Tyčinka je bohatá na sacharidy se dvě zdroji pro vyváženou energii. Každá tyčinka obsahuje v průměru 40 g sacharidů.

Veloforte Classico Bar jsou vyráběny ručně ve Velké Británii a jsou složeny pouze z kvalitních přírodních surovin. Nejsou obsaženy žádné siřičitany, přísady, konzervační látky, umělá sladidla, barviva ani příchutě. Tyčinka je certifikována jako produkt bez lepku.

Pokud chcete doplnit energii při běhu, cvičení, cyklistice nebo jiném sportu, tyčinka Veloforte Classico vám poskytne vše, abyste měli energii před, během nebo po cvičení.

Hlavní přednosti:

  • 100 % přírodní
  • 40 g sacharidů
  • bez siřičitanů, umělých sladidel, barviv a konzervačních látek
  • certifikováno bez lepku

Složení a alergeny:

Smíchané kandované slupky (pomeranč, citron, citron, glukózo-fruktózový sirup, datle, mandle, třtinový cukr, med, agávový sirup, gramová mouka, tapioková mouka, pomerančový džus a kůra, koření, vanilková semínka, oplatkový papír.

Ve svých výrobcích jsou použity celé kusy ovoce a celé ořechy, přičemž je vynaloženo veškeré úsilí k odstranění všech ovocných jader a skořápek ořechů, může se občas vyskytnout fragment.

Není vhodné pro lidi s alergiemi na ořechy nebo arašídy.

Nutriční hodnoty:

Energetické hodnoty na (100 g) na tyčinku (62 g)
kJ/KCal 1767/420 1096/260
Tuky (g) 12.3 7.6
Z toho nasycené mastné kyseliny 1.0 0.7
Sacharidy (g) 64 39.7
Z toho cukry (g) 52.3 32.4
Vláknina (g) 4.8 3.0
Protein (g) 8 5.0
Sůl (g) <0.1 <0.1

 

Parametry

Značka Veloforte
Vegetariánské
Ne
Bezlepkové
Ano
Záruční doba 2 roky