Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Grig Tomato & Basil

Jedlí cvrčci

Výzva, zdravá svačinka i netradiční zpestření večera. To vše jsou naši Křupaví cvrčci v příchuti Tomato & Basil. Perfektně se hodí na doplnění bílkovin na cestách i jako netradiční dárek pro Vašeho kamaráda.

Vyprodáno

Informace o produktu

Společnost Grig v roce 2017 založila parta mladých lidí, kteří se zabývají řešením globální krize v potravinářství. Grigs je česká firma, která po několikaletém výzkumu uvedla na trh celosvětově první doplněk stravy na bázi hmyzí složky. Hmyz je super potravina budoucnosti, která má velký význam pro lidské zdraví, je i ekologicky udržitelná a zejména v podobě cvrččích chipsů velmi chutná.

Více o značce

Dopřejte si zdravou a výživnou svačinku v podobě pražených křupavých cvrčků Grig v naturální i kořeněné variantě. Tohle jídlo budoucnosti je nutričním pokladem, které vám pomůže chutně doplnit kvalitní bílkoviny i mikroživiny jako vápník či železo.

Jedlý hmyz je plnohodnotným zdrojem živin a skládá se ze 70 % z bílkovin. Obsahuje také všechny esenciální aminokyselin, vitamin B2 a B12, železo, vápník a řadu dalších látek klíčových pro správný chod lidského organismu. Navíc svými nízkými nároky na krmivo a vodu nezatěžuje životní prostředí tak jako jiná hospodářská zvířata. Vyniká v téměř nulové produkci skleníkových plynů a je v aktuální chvíli nejefektivnějším zdrojem proteinu na světě.

Cvrčky si můžete vzít s sebou na párty jako neokoukaný snack. Vysoký obsah proteinů oceníte po návštěvě fitka. A nebo si prostě jen kdykoli na výletě nebo i doma u telky můžete užít zdravější alternativu klasických brambůrků. Ať už jakkoli – vybírejte rychle – dříve než odskáčou pryč.

Výhody Křupavých cvrčků:

  • zdravá a nutričně vyvážená svačinka
  • ideální po sportu, k telce i na párty
  • s vysokým obsahem bílkovin
  • vyrobeno z přirozeně bezlepkových surovin

Složení:

Sušení cvrčci domácí 90 % (Acheta domesticus), směs koření 10 % [cukr, sůl, maltodextrin, dextróza, zvýrazňovače chuti: 2621 a E635, regulátory kyselosti: E270 a E330, rajčata 5 %, bramborová vláknina, koření, česnek, cibule, extrakt z koření (paprika, bazalka 0,108 %), protispékavá látka (E551), aroma].

Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek. Konzumace cvrččího prášku (obsahuje chitin)  může u lidí alergických na měkkýše, korýše a roztoče vyvolat alergickou reakci.

Parametry

Značka Grig
Hmotnost
20 g
Záruční doba 2 roky
EAN: 8594207020166