Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Osprey Archeon 28

Batoh

Sleva: -21 % Doprava zdarma

Stylový turistický batoh Archeon 28 od značky Osprey oceníte na víkendových výšlapech i ve městě. Batoh je vyroben z recyklovaných materiálů.

Vyprodáno

Informace o produktu

Americká společnost Osprey se od roku 1974 soustředí výhradně na výrobu batohů, tašek a jiných zavazadel. V kvalitě, designu, spoustě technických detailů a vylepšení (např. Custom Molding System – tepelně formovatelný bederní pás) je její tématická zaměřenost znát. V širokém portfoliu naleznete nejen batohy na několikadenní treky do přírody, ale i dokonale propracovanou sérii pro aktivní cyklisty, pro příznivce lezení, potěší však i malé cestovatele. V poslední době se společnost věnuje i výrobě velmi propracovaných a funkčních batohů a tašek do města i do kanceláře.

Více o značce

Pánský turistický batoh Archeon 28 od značky Osprey je ideální volbou na víkendová dobrodružství či cestování, během kterého můžete batoh využít jako příruční zavazadlo. Díky kombinaci recyklovaných materiálů, kovových prvků a pohodlnému zádovému systému je tento batoh jako stvořený pro život v přírodě, avšak nezalekne se ani městské džungle.

Batoh disponuje bohatým úložným prostorem, ve kterém se nachází například polstrovaná kapsa na notebook, organizér, 2 kapsy ve víku (1x vnější, 1x vnitřní či dvě vnější elastické kapsy, do kterých můžete uložit například láhev s vodou. Jistě také oceníte kompatibilitu s vodním rezervoárem, který vás udrží hydratované během víkendových výšlapů.

Archeon 28 je vyroben z odolného recyklovaného nylonu s DWR zátěrem (PFC free), díky kterému je trvanlivě vodoodpudivý. Všechny materiály použité při výrobě jsou recyklované. Kovové komponenty skvěle dotváří design tohoto odolného batohu a postarají se o jeho dlouhou životnost i na cestách.

Maximální komfort během každodenního nošení zajistí prodyšná a dobře padnoucím zádovým systémem AIRSCAPE® Backpanel, který bez problému zvládne i značný náklad bez snížení pohodlí. Zádový systém je navíc výškově nastavitelný, takže si jej můžete upravit dle vlastních potřeb. Ke komfortnímu zážitku během nošení dále přispívají polstrované a polstrované ramenní popruhy s hrudním pásem a pohodlný bederní pás.

Říká se, že v jednoduchosti je krása – a to přesně Archeon dokazuje kombinací udržitelné konstrukce a funkčních prvků.

Hlavní výhody batohu Osprey Archeon 28:

  • vyroben ze 100% recyklovatelných tkanin
  • trvanlivě vodoodpudivý - vybaven zátěrem DWR
  • nastavitelný zadní panel AIRSCAPE® Backpanel
  • polstrované a prodyšné ramenní popruhy
  • polstrovaná kapsa na notebook
  • velké množství kapes
  • hrudní a bezešvý bederní pás
  • neobsahuje PFC
  • kapsa na hydrovak

Představení batohu Osprey Archeon 28 (AJ):

Představení série Archeon (AJ):

 

Parametry

Značka Osprey
Produktová řada Archeon
Pohlaví
Pánské
Hmotnost
1,28 kg
Objem
28 l
Rozměry
58 x 32 x 25 cm
Nosnost
8 kg
Počet komor
1
Počet kapes
6
Spodní vstup
Ne
Příprava na hydrovak
Ano
Kapsa na notebook
Ano
Max. úhlopříčka notebooku
14"
Pláštěnka
Bez pláštěnky
Bederní pás

Bederní pás vytváří další opěrný bod a pomáhá rozložit váhu nákladu z ramen na pánev. Kvalitní bederní pás nese i více než 50 % hmotnosti batohu. Odnímatelný pás často naleznete na lezeckých a skialpových modelech, ale stejně tak to oceníte na batozích do města.

Odnímatelný
Zádový systém
Pevná záda
Bluesign / PFC-free
Záruční doba 2 roky

Podobné

4 066  (12.72 %) 3 549 

Porovnat

4 000  (11.03 %) 3 559 

Porovnat

4 299  (18.14 %) od 3 519 

Porovnat

3 990  (10.05 %) 3 589 

Porovnat

3 990  (10.05 %) 3 589 

Porovnat

4 690  (23.48 %) od 3 589 

Porovnat

3 990  (10.05 %) 3 589 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty