Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Goal Zero Nomad 10

Solární panel

Doprava zdarma

Solární panel Goal Zero Nomad 10 je vhodný pro nabíjení drobné elektroniky na cestách, expedicích, výpravách a všude tam, kde není možný přístup ke zdroji elektřiny. 

Vyprodáno

Informace o produktu

Dobrodružství poháněné sluncem. Napájejte cokoliv a kdekoliv. Americkou společnost Goal Zero založil podnikatel Robert Workman, který si při práci pro neziskovou organizaci TIFIE v odlehlých oblastech Republiky Kongo uvědomoval potřebu přenosné energie a světla. Goal Zero je inovátorem v oblasti přenosných solárních systémů, které napájejí celou řadu zařízení s USB nebo stejnosměrným a střídavým proudem. V produktech Goal Zero, které zahrnují plně solární systémy jako jsou solární panely, power packy a příslušenství, se spojuje přenositelnost, výkon a jednoduchost použití. Všechny jsou navrženy tak, aby pracovaly v dokonalé souhře.

Nenechte se v životě omezovat nedostatkem energie!

Více o značce

Solární panel Goal Zero Nomad 10 je přenosný a určený především pro dobíjení drobné elektroniky na cestách, expedicích, výpravách a všude tam, kde není možný přístup ke zdroji elektřiny.

Panel lze připevnit na batoh a powerbanku tak dobíjet za chůze. Optimální je ale nastavit panely kolmo ke slunci. Ke snadnému nastavení panelů slouží polohovatelný stojánek.

Panel je monokrystalický a zvládá nabíjet elektroniku přímo ze slunce. Doporučujeme ale nabíjet nejprve powerbanku Goal Zero (není součástí balení) a poté teprve nabíjet elektroniku z této powerbanky. Nomad 10 má úchyt na powerbanky řady Flip, ale je kompatibilní i s dalšími powerbankami s USB.

Solární panel Nomad 10 je vybaven technologií autorestart, která umožňuje obnovu nabíjení v případě odpojení kvůli nedostatečnému slunečnímu svitu.

Výhodou panelu je voděodolnost, odolnost vůči sněhu i mechanickému poškození.

Hlavní přednosti:

  • možnost připevnění na batoh
  • polohovatelný stojánek
  • autorestart
  • nabíjení přímo ze slunce
  • voděodolnost
  • odolnost vůči sněhu
  • odolnost vůči mechanickému poškození

Parametry

Značka Goal Zero
Produktová řada Nomad
Hmotnost
510 g
Celkový výkon

U solárních panelů. Klasický powerbank má kapacitu 20 000 mAh, což je cca 70 Wh. Abyste jej tedy nabili za hodinu, potřebujete nejméně 70W solární panel. Udávaný výkon totiž odpovídá ideálním podmínkám, které v praxi moc často nenastávají. Kolikrát máte celou dovolenou azuro? :)

10 W
Rozměry
24.1 x 36.8 x 1.9 cm
Sbalený rozměr
24.1 x 18.4 x 3.2 cm
Kapacita baterie

Čím vyšší kapacita, tím delší výdrž, ale také vyšší hmotnost. Pro dobití dnešního telefonu potřebujete cca 5500 mAh při započtení ztrát během nabíjení. Nezapomínejte, že s každým dalším cyklem kapacita klesá.

20000 mAh
Záruční doba 2 roky
EAN: 847974007648

Podobné

2 490  (8.04 %) 2 290 

Porovnat

2 499  (24.01 %) 1 899 

Porovnat

4 290  (5.77 %) 4 043 

Porovnat

4 490  (0 %) 4 490 

Porovnat

490  (0.2 %) 489 

Porovnat

4 999 

Porovnat

6 389 

Porovnat

6 699 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty