Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Fjällräven Kånken Pen Case

Školní penál

Penál Kånken Pen Case se zipem je vyrobený z odolného materiálu G-1000, čímž je odolný, přizpůsobivý řadě klimatických podmínek a vhodný do školy i do práce.

Vyprodáno

Informace o produktu

Švédská firma Fjällräven od roku 1960 vyrábí produkty, které zpříjemňují pobyt v přírodě. Své oblečení, batohy a další vybavení promýšlí do nejmenších detailů. Funkčnost, odolnost a spolehlivost jsou základními vlastnostmi všech jejich produktů. Fjällräven navíc vyrábí produkty s cílem co nejméně ohrozit životní prostředí. Tento cíl prostupuje vším, co firma dělá, ať už jde o zpracování peří s důrazem na zodpovědné zacházení se zvířaty, používání syntetické kožešiny, používání recyklovaných a organických materiálů nebo snahu snižovat spotřebu vody, chemie a energií při výrobě.

Více o značce

Peněženka Kånken Pen Case značky Fjällräven je vyrobena z hustého, odolného a voskovaného materiálu G-1000®, díky čemuž se dokáže přizpůsobit pro celou řadu klimatických podmínek. Použitý materiál je směsí recyklovaného polyesteru a organické bavlny, čímž je odolný proti opotřebení. Tento klasický penál lze využít do školy i do práce. 

Hlavní přednosti peněženky:

  • recyklovaný materiál
  • vyrobena z materiálu G-1000
  • odolná proti opotřebení

Parametry

Značka Fjällräven
Produktová řada Kånken
Pohlaví
Pánské / Dámské / Dětské
Hmotnost
50 g
Rozměry
7,5 x 18 x 2,5 cm
RFID ochrana
Ne
Záruční doba 2 roky

Podobné

Cestovní pouzdro Hannah Travel Case

690  (10.29 %) 619 

Porovnat

Školní penál Vans Pencil Pouch

350  (14.57 %) 299 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty