Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Zdravé a chutné jídlo ať už k snídani nebo k večeři to vám přinese Špaldotto Špenát Se Sezamem od výrobce Na italské farmě.
Na Italské farmě je značka vyrábějící ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Nabízí nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Špaldotto Špenát Se Sezamem od firmy Na italské farmě je směs bio pšenice špaldy a sušené zeleniny dle tradičních italských receptur. Obsah balení vystačí pro 2 vydatné porce.
Složení: Špalda 90 %, špenát 4 %, sezam 1,2%, další sušená zelenina: (mrkev, česnek, cibule, celer, petržel), sůl
1. v hrnci či pánvi orestujte směs na olivovém oleji
2. zalijte 350ml horké vody a vařte 10 minut
3. dolijte dalších 350ml vody a vařte do změknutí cca 10 minut
4. před koncem vaření můžete přidat máslo či parmazán podle chuti
Energetická hodnota |
|
341 kcal |
Bílkoviny |
16,1 g | |
Sacharidy |
|
63,9 g |
- z toho cukry |
|
7,5 g |
Tuky |
|
3,1 g |
- z toho nasycené mastné kyselin |
|
0,5 g |
Sůl |
|
0,1 g |
Značka | Na Italské farmě |
---|---|
Hmotnost
|
250 g |
Počet porcí
|
2 |
Druhy masa
|
Bez masa |
Vegetariánské
|
Ano |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76033400 |
EAN: | 0745114993786 |
129 Kč
129 Kč
159 Kč
(18.87 %)
129 Kč
129 Kč
119 Kč
119 Kč
119 Kč
119 Kč
449 Kč
(11.14 %)
399 Kč
1 690 Kč
(20.18 %)
1 349 Kč
469 Kč
399 Kč
(22.56 %)
309 Kč
1 000 Kč
(24.1 %)
759 Kč
182 Kč
(18.13 %)
149 Kč
432 Kč
(21.53 %)
339 Kč
329 Kč
(48.63 %)
169 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.