Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Zeleninový základ od firmy Na italské farmě je sušená zelenina, kterou můžete přidat do jakéhokoliv jídla.
Na Italské farmě je značka vyrábějící ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Nabízí nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Zeleninový základ od firmy Na italské farmě je sušená mletá zelenina do základu každého jídla: 1 polévková lžíce do polévky, 1 čajová lžíce do omáčky. Risotto by nebylo tak skvělé bez svého základu. Kořeny své chuti získalo v kořenové zelenině. Tento základ, doplněný o česnek, cibuli a petrželovou nať, tak ode dneška může posloužit i vám. Obsah balení vystačí pro 20 porcí.
Složení: mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, petrželová náť
Energetická hodnota |
|
331 kcal |
Bílkoviny |
17 g | |
Sacharidy |
|
43 g |
- z toho cukry |
|
20 g |
Tuky |
|
2,3 g |
- z toho nasycené mastné kyselin |
|
0,3 g |
Sůl |
|
0 g |
Značka | Na Italské farmě |
---|---|
Hmotnost
|
125 g |
Druhy masa
|
Bez masa |
Vegetariánské
|
Ano |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76033369 |
EAN: | 0745114993809 |
139 Kč
139 Kč
139 Kč
139 Kč
159 Kč
(18.87 %)
129 Kč
129 Kč
129 Kč
129 Kč
339 Kč
(11.8 %)
299 Kč
289 Kč
(10.38 %)
259 Kč
419 Kč
(23.87 %)
319 Kč
170 Kč
(18.24 %)
139 Kč
729 Kč
(10.97 %)
649 Kč
339 Kč
(14.75 %)
289 Kč
599 Kč
(10.02 %)
539 Kč
699 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.