Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Vango AirBeam Sky Canopy Side Walls

Zástěna k přístřešku

Doprava zdarma

Praktická boční zástěna AirBeam Sky Canopy Side Walls od značky Vango je doplňkem k přístřeškům Airbeam Sky Canopy. Jedná se pouze o boční stěnu, nikoliv celý přístřešek.

Vyprodáno

Informace o produktu

Outdoorové vybavení skotské značky Vango sází na dlouholeté zkušenosti v oboru. Již od roku 1966 se Vango specializuje na vývoj stanů a outdoorového vybavení pro širokou společnost outdoorových nadšenců. Ze sortimentu této značky si jistě vyberete, ať už hledáte vybavení pro pohodovou dovolenou v kempu, lehkou turistiku nebo cykloturistiku. U Vanga si přijdou na své všichni outdooroví nadšenci, fanoušci horolezectví a další dobrodruhové, kteří milují extrémní podmínky. Od kempů až po vrcholy hor dělá Vango z každého centimetru prostoru v přírodě místo pro vaši zábavu, odpočinek či ochranu před nepřízní počasí.

Více o značce

Zástěna k přístřešku AirBeam Sky Canopy Side Walls od značky Vango pomůže vytvořit příjemný stín, závětří, ale i větší soukromí. Na zástěně se nachází velké okno Diamond Clear, které zajistí dostateční přísun denního světla. Propojení zástěny s přístřeškem zajišťuje systém SkyTrack, který se nasune na bok sluneční plachty pomocí systému SkyTrack II®.

Tropiko je vyrobené z tkaniny Sentinel Exclusive, která je jednou z nejpevnějším a nejodolnějších od firmy Vango. Tato tkanina je až 2x pevnejší než Sentinel Active. Kromě vysoké pevnosti disponuje také voděodolností, technologii ColourLok, která pomáhá udržovat barvu tkaniny před UV zářením, ochranou proti UV záření UPF50+, plně podlepenými švy již z výroby nebo úpravou, díky které potlačuje hoření a eliminuje jeho následky. V balení se kromě zástěny (1ks) nachází také ocelové kolíky a transportní vak.

Jedná se pouze o boční stěnu, nikoliv celý přístřešek.

Zástěna je kompatibilní s přístřešky:

Hlavní přednosti zástěny:

  • velké panoramatické okno Diamond Clear
  • prémiová tkanina Sentinel Exclusive
  • závěsný systém SkyTrack II®
  • potlačuje hoření a eliminuje jeho následky - EN5912
  • ocelové kolíky Steel Rock Pegs
  • v balení se nachází 1 kus
  • transportní vak

Parametry

Značka Vango
Hmotnost
3,05 kg
Barva
šedá
Záruční doba 2 roky
EAN: 5023519181669

Podobné

Zástěna k přístřešku Dometic HUB 2.0 Mesh Panel

2 685  (3.95 %) 2 579 

Porovnat

2 569  (7.79 %) 2 369 

Porovnat

2 610  (14.98 %) 2 219 

Porovnat

2 170  (14.79 %) 1 849 

Porovnat

1 990  (15.13 %) 1 689 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty