Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Northfinder Prostredna

Dámská mikina

Sleva: -53 %

Dámská mikina Prostredna Northfinder zajišťuje účinný odvod vlhkosti, výbornou izolaci, dlouhou životnost i vysokou prodyšnost díky materiálům Polartec Power Stretch i Polartec Power Grid.

Vyprodáno

Informace o produktu

Slovenská značka Northfinder vznikla na základě nedostatku moderního a kvalitního oblečení na trhu v roce 1996. Značka NF Collection si získala mladé i dospělé po celém Slovensku, dále i v Čechách a v zahraničí. Později se firma rozhodla zaměřit na čistě sportovní oblečení a koncentrovat se na oblečení vhodné při lyžování a outdoorových aktivitách. Tato změna se promítla do změny názvu firmy - do názvu Northfinder.

Jejich oblečení najdete v bulharských a srbských zimních střediscích, na Kavkaze a v mnoha dalších horách. Dnes se řadí mezi top 10 obratově nejsilnějších outdoorových značek ve střední a východní Evropě.

Více o značce

Dámská fleecová mikina Prostredna značky Northfinder je ideální volbou na turistiku, jarní skialpy, ale i běžné nošení do města především za chladného počasí. Mikina je vyrobená z dvousložkového materiálu Polartec Power Stretch, který je odolný, skvěle izoluje, je rychleschnoucí, má dlouhou životnost a vysoce prodyšná, což umožňuje odvod potu a vlhkosti. Mikina je vyrobená v dynamickém střihu, který respektuje ženskou postavu a perfektně sedne. 

Použitý materiál je extrémně pružný, řídí se zákony body-mapping a výborně odvětrává. Efektní a rychlý odvod vlhkosti na zádech a v podpaží se stará výkonný fleecový materiál Polartec Power Grid se vzdušnými kanálky pro optimální teplotu. Mikina také nabízí propracovaný límec, chránič brady, zadní šev překrytý páskou pro vyšší komfort i volné, přizpůsobivé manžety. Nachází se zde vnější kapsy na zip pro ruce i prostorné otevřené síťovinové kapsy uvnitř na čepici či rukavice.

Dále je zde spodní okraj, který je posílený proti oděru. Mikina slouží jako střední vrstva, ale lze ji nosit klidně jako vrchní. Pro zvýšení bezpečnost za snížené viditelnosti jsou zde reflexní prvky.

Hlavní přednosti dámské mikiny Northfinder:

Parametry

Značka Northfinder
Pohlaví
Dámské
Materiál oblečení
Polartec
Podle aktivit
městské / sportovní / turistické / běžkařské / lezecké
Zapínání
Celorozepínací
Kapuce
Bez kapuce
Záruční doba 2 roky
Štítky

Podobné

1 990  (43.27 %) 1 129 

Porovnat

1 849  (33.53 %) 1 229 

Porovnat

Dámská funkční mikina Trimm BART

1 230  (9.84 %) 1 109 

Porovnat

Dámská funkční mikina Northfinder Pauline

1 909  (42.95 %) 1 089 

Porovnat

Dámská mikina Trimm Echo Lady

1 420  (9.93 %) 1 279 

Porovnat

Dámská mikina Hannah Meda Hz

2 190  (41.14 %) 1 289 

Porovnat

Dámská funkční mikina Progress TS Tispa II 17OA

2 399  (55.86 %) od 1 059 

Porovnat

1 950  (45.69 %) 1 059 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty

Podobné produkty najdete v