Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Northfinder Orciarska

Dámská mikina

Sleva: -35 % Doprava zdarma

Dámská mikina Orciarska Northfinder je vyrobená z rychleschnoucího materiálu Polartec Power Grid, který dobře izoluje, umožňuje rychlý transport vlhkosti a má dlouhou životnost.

Vyprodáno

Informace o produktu

Slovenská značka Northfinder vznikla na základě nedostatku moderního a kvalitního oblečení na trhu v roce 1996. Značka NF Collection si získala mladé i dospělé po celém Slovensku, dále i v Čechách a v zahraničí. Později se firma rozhodla zaměřit na čistě sportovní oblečení a koncentrovat se na oblečení vhodné při lyžování a outdoorových aktivitách. Tato změna se promítla do změny názvu firmy - do názvu Northfinder.

Jejich oblečení najdete v bulharských a srbských zimních střediscích, na Kavkaze a v mnoha dalších horách. Dnes se řadí mezi top 10 obratově nejsilnějších outdoorových značek ve střední a východní Evropě.

Více o značce

Dámská mikina Orciarska značky Northfinder je ideální volbou na turistiku, běh i běžné nošení do města. Mikina je vyrobená materiálu Polartec Power Grid, který je odolný, skvěle izoluje, je rychleschnoucí, má dlouhou životnost a vysoce prodyšná, což umožňuje rychlý odvod potu a vlhkosti. Použitý materiál vyrobený z recyklovaného materiálu zaručuje minimální hmotnost, proudění vzduchu a výborné odvětrávání. Kanálky umožňují proudění vzduchu a vystupující části rychle transportují vlhkost z povrchu těla.

Mikina také zamezuje tvorbě zápachu a díky propracované konstrukci kopíruje vše pohyby pro neomezenou volnost pohybu. Zip od YKK je zakončen oboustranným chráničem brady a komfortní límec s páskou na průkrčníku dokonale jisti krk proti odřeninám i chladu. Úložné místo zajišťují 2 boční kapsy i vnitřní náprsní kapsa pro uložení dokladů či smartphonu. Pro zvýšení bezpečnosti jsou zde reflexní prvky.

Hlavní přednosti dámské mikiny Northfinder:

  • Polartec Power Grid
  • výborná izolace
  • maximální svoboda pohybu
  • odvod vlhkosti
  • minimální hmotnost
  • reflexní prvky
  • YKK® zip

Velikostní tabulka Northfinder

Parametry

Značka Northfinder
Pohlaví
Dámské
Materiál oblečení
100% Polyester
Počet kapes (oblečení)
3
Podle aktivit
městské / sportovní / turistické / běžecké / běžkařské / skialpové
Zapínání
Celorozepínací
Kapuce
Bez kapuce
Záruční doba 2 roky
Štítky

Podobné

1 799  (10.01 %) 1 619 

Porovnat

2 699  (39.27 %) 1 639 

Porovnat

2 290  (27.12 %) 1 669 

Porovnat

1 850  (15.19 %) 1 569 

Porovnat

1 699 

Porovnat

2 590  (39.81 %) 1 559 

Porovnat

2 990  (47.86 %) 1 559 

Porovnat

1 999  (15.01 %) 1 699 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty

Podobné produkty najdete v