Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Houbového kubu 250g od firmy Na Italské farmě si nesmíte zapomenout pořídit na vaše cesty. Tradiční vánoční bezmasé jídlo je nyní připraveno v balení k rychlému a bezstarostnému uvaření.
Na Italské farmě je značka vyrábějící ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Nabízí nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Super jídlo na cesty Houbový Kuba od firmy Na Italské farmě budete mít uvařené za pouhých 20 minut. Proto se hodí na čundry, pod stan nebo i jen na chalupu aby jste nemuseli vyvářet a naopak si užívat volno. Obsah balení 250g vystačí pro 4 porce porce.
Složení: bio kroupy ječné 92 %, hřibová směs 4 %, sušená zelenina (mrkev, celer, petržel, cibule, česnek), majoránka, pepř
1. v hrnci či pánvi orestujte směs na olivovém oleji
2. zalijte 750ml horké vody a vařte 20 minut
3. ochutnejte a v případě potřeby přidejte ještě 250 ml vody a vařte dalších 10 minut
4. osolte, dle chuti přidejte máslo a nechte 10 minut odpočinout pod pokličkou
Značka | Na Italské farmě |
---|---|
Hmotnost
|
250 g |
Druhy masa
|
Bez masa |
Vegetariánské
|
Ano |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
159 Kč
(18.87 %)
129 Kč
129 Kč
129 Kč
129 Kč
119 Kč
119 Kč
119 Kč
119 Kč
250 Kč
(28.4 %)
179 Kč
182 Kč
(18.13 %)
149 Kč
100 Kč
(11 %)
89 Kč
349 Kč
(16.42 %)
od 292 Kč
1 000 Kč
(24.1 %)
759 Kč
449 Kč
(8.91 %)
409 Kč
182 Kč
(18.13 %)
149 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.