Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
⭐ Pořiďte outodoor a camping vybavení Zulu 🐘 až o 55 % levněji ➜
Právě dorazily! 🎉 Objevte naše novinky a kód: NEW12 🌸
🌻 Obujte se do jara s naší nejširší nabídkou bot – 59 značek, 1700 modelů! 🥾
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Šafránové risotto 250g od firmy Na Italské farmě si nesmíte zapomenout pořídit na cesty. Pochutnáte si na něm i doma k večeři. Obsahuje pravý íránský šafrán Sargol.
Na Italské farmě je značka vyrábějící ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Nabízí nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Šafránové risotto je jídlo na cesty od firmy Na Italské farmě, které budete mít uvařené za pouhých 20 minut. Proto se hodí na čundry, pod stan nebo i jen na chalupu aby jste nemuseli vyvářet a naopak si užívat volno. Obsah balení 250g vystačí na 2 porce nebo jako 4 přílohy. Vhodné pro vegany.
Složení: italská rýže Carnaroli 95%, sušená cibulka, sušený česnek, sušená kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer), sušená citrónová kůra, pravý cejlonský pepř, pravý íránský šafrán Sargol celý
1. v hrnci či pánvi orestujte směs na olivovém oleji
2. zalijte 750ml horké vody a vařte 20 minut
3. ochutnejte a v případě potřeby přidejte ještě 250 ml vody a vařte dalších 10 minut
4. osolte, dle chuti přidejte máslo a nechte 10 minut odpočinout pod pokličkou
Značka | Na Italské farmě |
---|---|
Hmotnost
|
250 g |
Druhy masa
|
Bez masa |
Vegetariánské
|
Ano |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
159 Kč
159 Kč
159 Kč
159 Kč
149 Kč
149 Kč
149 Kč
149 Kč
690 Kč
(23.33 %)
529 Kč
310 Kč
(0.32 %)
309 Kč
1 370 Kč
(22.7 %)
1 059 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
250 Kč
(28.4 %)
179 Kč
29 Kč
489 Kč
(32.72 %)
329 Kč
349 Kč
(16.42 %)
od 292 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.