Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Northfinder Monroe

Dámská mikina

Sleva: -15 %

Monroe od firmy Northfinder je dámská mikina se zipem po celé délce se stojáčkem u krku. Využít ji můžete po celý rok během chladných dní.

Vyprodáno

Informace o produktu

Slovenská značka Northfinder vznikla na základě nedostatku moderního a kvalitního oblečení na trhu v roce 1996. Značka NF Collection si získala mladé i dospělé po celém Slovensku, dále i v Čechách a v zahraničí. Později se firma rozhodla zaměřit na čistě sportovní oblečení a koncentrovat se na oblečení vhodné při lyžování a outdoorových aktivitách. Tato změna se promítla do změny názvu firmy - do názvu Northfinder.

Jejich oblečení najdete v bulharských a srbských zimních střediscích, na Kavkaze a v mnoha dalších horách. Dnes se řadí mezi top 10 obratově nejsilnějších outdoorových značek ve střední a východní Evropě.

Více o značce

Jednoduchou fleecová mikinu Monroe od firmy Northfinder nenahradíte v šatníku ničím. Ideální kousek do přechodných období mezi zimou a létem. Pokud prší, přikryjete ji harshellom a jdete dál. Nabízí stabilní izolační výkon, je prodyšná, rychle schne, je univerzální a má dlouhou životnost. Nejčastěji se nosí se jako druhá - izolující vrstva. V přechodném období i jako vrchní vrstva.

Dámskou mikinu se stojáčkem navrhli v klasickém střihu s vytvarovanými rukávy a nastavitelným spodním okrajem. Zárukou funkčnosti a kvality je flísový úplet s vysokým stupněm ochrany proti hrudkování. Dokonalý stojatý límec má páskou překrytý průkrčník. Rukávy mají elastické lemy, které příjemně fixují na předloktích. V bočních kapsách na zip přeneseš drobnosti. A kapsa na rukávu vyřezali laserem a přilepily bez použití šití. Do vnitřních síťovaných kapes zase schováte cokoliv, co musíte mít po ruce. Ověřený střih zvýrazní ženské křivky. Otestován funkční materiál garantuje funkčnost. A roky zkušeností a vylepšování dávají fleecové mikině silný příběh.

Přednosti mikiny Northfinder:

  • stojáček u krku
  • stabilní izolační výkon
  • prodyšná, rychle schne
  • vytvarované rukávy
  • nastavitelný spodní okraj
  • flísový úplet
  • elastické lemy na rukávech
  • boční kapsy
  • kapsa na rukávu

Velikostní tabulka Northfinder

Parametry

Značka Northfinder
Pohlaví
Dámské
Materiál oblečení
100% Polyester
Prodloužený zadní díl
Ano
Podle aktivit
sportovní / turistické / běžecké
Zapínání
Celorozepínací
Kapuce
Bez kapuce
Záruční doba 2 roky
Štítky

Podobné

Dámská mikina Husky Tarp Zip

1 499  (10.01 %) 1 349 

Porovnat

1 499  (10.01 %) 1 349 

Porovnat

2 590  (46.76 %) 1 379 

Porovnat

Dámská mikina Kilpi Layana-W

3 499  (60.02 %) 1 399 

Porovnat

2 290  (43.28 %) 1 299 

Porovnat

Dámská mikina Husky Astel L

1 599  (10.01 %) 1 439 

Porovnat

Dámská mikina Husky Artic Zip L

1 599  (10.01 %) 1 439 

Porovnat

3 599  (65.02 %) 1 259 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty