Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Northfinder Lillie

Dámská mikina

Sleva: -36 %

Dámská mikina Northfinder Lillie je vhodná pro každou turistku. Mikina se zipem po celé a stojáčkem u krku vás bude hřát od podzimu do jara.

Vyprodáno

Informace o produktu

Slovenská značka Northfinder vznikla na základě nedostatku moderního a kvalitního oblečení na trhu v roce 1996. Značka NF Collection si získala mladé i dospělé po celém Slovensku, dále i v Čechách a v zahraničí. Později se firma rozhodla zaměřit na čistě sportovní oblečení a koncentrovat se na oblečení vhodné při lyžování a outdoorových aktivitách. Tato změna se promítla do změny názvu firmy - do názvu Northfinder.

Jejich oblečení najdete v bulharských a srbských zimních střediscích, na Kavkaze a v mnoha dalších horách. Dnes se řadí mezi top 10 obratově nejsilnějších outdoorových značek ve střední a východní Evropě.

Více o značce

Dámská flísová mikina Lillie od firmy Northfinder patří jednoznačně do šatníku turistky či chatařky. Má správný ženský střih, dobře izoluje, je prodyšná, rychle schne a má dlouhou životnost. Nosí se jako druhá - izolující vrstva, ale i jako univerzální vrchní vrstva hlavně v přechodném období.
Dámskou mikinu se stojáčkem a zipy od YKK jsme navrhli v klasickém střihu s vytvarovanými rukávy a nastavitelným spodním okrajem. Zárukou funkčnosti a kvality je vylepšený flísový úplet NorthPolar 300 s vysokým stupněm ochrany proti hrudkování. Dokonalý límec má páskou překrytý průkrčník. V bočních kapsách na zip si ohřeješ ruce. Do velkých vnitřních síťovaných kapes schováš čepici i rukavice. Ověřený střih, skvělý funkční materiál a léta zkušeností a vylepšování dávají fleecové mikině silný příběh. Lépe chráněna, vydrží nyní ještě déle i přes náročné podmínky.

Přednosti dámské mikiny Northfinder:

  • dobře izoluje
  • prodyšná, rychle schne
  • stojáček u krku
  • zip po celé délce
  • flísový úplet NorthPolar 300
  • boční kapsy na zip
  • vnitřní velké kapsy
  • skvělý funkční materiál

Parametry

Značka Northfinder
Pohlaví
Dámské
Materiál oblečení
Bavlna
Podle aktivit
turistické
Zapínání
Celorozepínací
Kapuce
Bez kapuce
Záruční doba 2 roky
Štítky

Podobné

Dámská mikina Alpine Pro Fanca

1 499  (44.7 %) 829 

Porovnat

1 699  (51.21 %) od 829 

Porovnat

1 550  (45.87 %) 839 

Porovnat

Dámská mikina Trimm Clinic Lady

910  (10 %) 819 

Porovnat

Dámská mikina Hannah Victoria

1 790  (52.57 %) 849 

Porovnat

1 499  (43.36 %) 849 

Porovnat

1 399  (42.89 %) od 799 

Porovnat

Dámská mikina Hannah Jenny

1 690  (52.72 %) 799 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty