Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

MSR Snowshoe Carry Pack

Vak na sněžnice

Sleva: -31 %

Vak na sněžnice od amerického výrobce MSR Snowshoe Bag je kompatibilní s hydrovakem a pojme sněžnice do délky 76 cm

Vyprodáno

Informace o produktu

Cascade Designs je soukromá rodinná společnost, která sídlí ve městě Seattle na úpatí Skalistých hor.
Je to společenství několika firem. Dvě z nich jsou: ThermaRest – výrobce karimatek a spacích systémů a MSR – stany, bivakovací pytle, spacáky, vařiče, nádobí, filtrační systémy a jiné outdoorové vybavení.

Pracovníci Cascade Designs jsou mladí sportovci, nadšení pro outdoorové aktivity. Vymýšlejí a vyrábějí si outdoorové vybavení pro svůj volný čas, a proto jejich výrobky vždy nesou známky nejvyšší kvality a funkčnosti. Materiály, které používají, jsou nejmodernější hi-tech vynálezy současnosti.

Zároveň také společnost dbá na šetrnost k přírodě. Firma nepoužívá látky, které nejsou v souladu s ekologickým smýšlením, jako např. ftaláty, bifenily aj.

Více o značce

Robustní, plně vybavený vak na přepravu / skladování sněžnic, který slouží i jako denní batoh. Disponuje vyjímatelným sedátkem pro přestávky na oběd, kapsou na zip na drobnosti a je kompatibilní s hydrovakem. Trekingové hůlky lze uchytit společně se sněžnicemi, takže máte vše připraveno a jen vyrazit ze dveří.

Vhodné pro: 56 cm sněžnice vnitřní část batohu. Sněžnice 56 cm -76 cm připoutané z vnější strany. Trekingové hole o délce 62,2-80 cm.

Parametry

Značka MSR
Hmotnost
430 g
Objem
19 l
Rozměry
25,5x53,5 cm
Záruční doba 2 roky

Podobné

Obal na lyže Swix Single

999  (41.04 %) 589 

Porovnat

399  (32.58 %) 269 

Porovnat

299  (26.76 %) 219 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty