Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Matador Travel Earplugs Kit

Špunty do uší

Tři páry špuntů do uší Matador Travel Earplugs Kit se silikonovými pouzdry představují jednoduchý způsob jak mít špunty do uší během cestování stále po ruce.

Vyprodáno

Informace o produktu

Značka Matador vznikla v roce 2014 v Coloradu, USA a již od svého počátku se věnují vývoji ultralehkého cestovního vybavení. První velký úspěch zaznamenali s kapesní dekou, vyrobenou z voděodolného materiálu. V Matador jsou zaměření na design produktů. V současné době v nabídce najdete ultralehké ručníky, batohy, deky, lahve nebo nádobí.

Jejich zkušenosti v práci s látkami, plasty a silikonem jim poskytuje výhodu, když se jedná o designu nových produktů. Neustále se posouvají dopředu a spolupracují s výrobci špičkových materiálů, aby mohli přijít s co nejlehčími a odolnými produkty.

Více o značce

Špunty do uší Matador Travel Earplugs Kit se silikonovými pouzdry nabízejí vysoce kvalitní a efektivní ochranu před hlukem. Obsahem balení jsou 3 páry špuntů do uší, které poskytují utlumení 32 dB (NRR). Každé silikonové pouzdro pojme 2 špunty (1 pár), které udržuje čisté a chráněné, když se nepoužívají. Klíčenka usnadňuje připevnění na zip na batohu, klíče nebo kamkoli, kde je to pro vás pohodlné. Materiálem špuntů je paměťová pěna, která zachová jejich tvar a poskytne vašim uším trvalé pohodlí.

Hlavní přednosti špuntů do uší Matador Travel Earplugs Kit:

  • kvalitní a efektivní ochrana před hlukem
  • velmi pohodlné
  • díky paměťové pěně perfektně padnou
  • včetně pouzdra na přenášení
  • 3 páry
  • klíčenka pro připevnění

Parametry

Značka Matador
Hmotnost
34 g
Rozměry
6 x 1,8 cm
Záruční doba 2 roky