Tuňák v sušené podobě od výrobce Indiana Jerky nadchne svou skvělou chutí a vůní.
Informace o produktu
Indiana beef Jerky je sušené maso vyrobené podle starých indiánských receptur nejnovějšími technologiemi, přizpůsobené chuťovým buňkám Evropanů. Indiana beef Jerky je nemastná zdravá svačina vydatná na proteiny, s nízkým obsahem cholesterolu a velmi nízkým obsahem tuku. Indiana beef Jerky obsahuje údajně zdravější druh soli K-salt (místo NaCl KCl), který nezatěžuje negativně lidský organismus přebytkem sodíku.
Indiana Jerky je sušené maso z tuňáka, vyrobený podle starých receptur nejnovějšími technologiemi. Tuňák Jerky je zdravý snack, který je vydatný na bílkoviny a omega-3 nenasycené mastné kyseliny. Sušené maso Indiana Jerky obsahuje inovativní druh soli K-salt, který nezatěžuje negativně lidský organismus. 100 g sušeného masa Jerky odpovídá 300 g tuňákového masa. Minimální doba trvanlivosti je 12 měsíců.
Hlavní výhody Indiana Jerky 15 g:
nízký obsah tuku (1 g v 15 g výrobku), a s tím spojený nízký obsah cholesterolu
vysoký obsah bílkovin
určeno k přímé spotřebě
skvělá chuť
vždy po ruce
vyrobeno z nejkvalitnějších surovin
baleno v ochranné atmosféře N2, CO2
Složení: sušené rybí maso, jedlá sůl, kouř z bukového dřeva. Obsahuje vysoké množství bílkovin a omega-3 nenasycených mastných kyselin.
Pokud Česká republika patří v něčem na špičku, pak je to hustota železničních tratí a turistické značky. Co do kvality a četnosti se nám ve značení tras vyrovná málokterá země. Co můžeme čekat od žluté a kam nás zavede modrá?
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.