Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Leki Detect S (2022)

Lyžařské hole

Sleva: -20 % Doprava zdarma

Freeridové hole Detect S od značky LEKI s pevnou délkou a vlastnostmi, které se postarají o vaší bezpečnost i kvalitní pocit z jízdy. 

Vyprodáno

Informace o produktu

Leki – celosvětově známá firma s lyžařským vybavením a trekingovými holemi, která započala svou činnost v 60. letech minulého století. Následně byly vyrobeny první lyžařské hole pod názvem Leki. V roce 1974 přišla společnost Leki (ze Švábské vrchoviny v jižním Německu) na trh s prvními teleskopickými holemi. Vyvolala tak ve světe ohromný zájem v používání teleskopických holí a jejich rozmach. I díky tomu, že hole používají známé osobnosti jako Reinhold Messner, se staly teleskopické hole standardním vybavením většiny turistů v Alpách. V témže roce pak nastal revoluční vývoj ve funkčním délkově nastavitelném systému vedoucí k prvním nastavitelným lyžařským a trekingovým holím.

Více o značce

Perfektní společník při náročných sjezdech v terénu. Lyžařská hůl Detect S od značky LEKI s novou inovativní rukojetí Pro G vyhoví všem nárokům. Velmi štíhlá závodní rukojeť poskytuje perfektní silový záběr. Sesmeknutí je díky povrchu Extra Soft vyloučeno. Bezpečnostní systém Trigger S zajišťuje maximální bezpečnost při pádu a může minimalizovat riziko zranění. Nové poutko Frame Strap je ještě širší a pohodlnější a lze je bez problémů zacvaknout do rukojeti nebo z rukojeti uvolnit.

Hlavní přednosti lyžařské hole Detect S:

  • univerzální lyžařské hole
  • rukojeť Trigger S Pro G
  • kovový hrot Flex Tip (Alpine)
  • stabilní a odolný hliník HTS s dlouhou životností
  • alpine talířek ideální na sjezdovku
  • velký prachový talířek 
  • odnímatelný talířek 
  • hmotnost: 249 g/ks (v délce 120 cm)

Parametry

Značka Leki
Hmotnost (pár)
498 g
Rukojeť
Plast
Materiál tyčí
Aluminium/Dural/Hliník
Průměr tyčí
1,6 cm
Záruční doba 2 roky

Podobné

Kapesní nůž Victorinox Tinker

769 

Porovnat

280  (11.07 %) 249 

Porovnat

Tejpovací páska Camp Climbing Tape

249 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty