Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

NanoConcept textil a kůže 250 ml

Impregnace

Vysoce účinná impregnace textilu, kůže a stanů na ochranu před vlhkostí, promočením a zašpiněním. Přípravek funguje na principu mnohem účinnější a šetrnější Nanotechnologie.

Vyprodáno

Informace o produktu

Firma NanoConcept je původem německá společnost se sídlem v Hanau v blízkosti Frankfurtu nad Mohanem. Pracuje s těmi nejlepšími výzkumníky a vývojáři z Německa v oblasti povrchových úprav. 

Více o značce

Vysoce účinná impregnace textilu a kůže na ochranu před vlhkostí, promočením a zašpiněním. Přípravek funguje na principu mnohem účinnější a šetrnější nanotechnologie.

Nanotechnologie se v poslední době objevuje v čím dál tím více odvětvích. Tato inovativní technologie totiž přináší nové možnosti, například i impregnaci textilu a kůže. Impregnace pomocí nanotechnologie nepracuje na úrovni molekul, ale na atomární úrovni. Kolem vláken ošetřeného materiálu vytvoří neviditelný ochranný filmkterý je mnohem odolnější než po aplikování běžné impregnace. Navíc zůstává stále prodyšný. Využívá se tak efektu lotosového květu, který zajišťuje účinnější odpuzující efekt.

Díky impregnaci pomocí nanotechnologie vlhkosti, promočení zabráníte vniknutí a skvrnám od psů. Lze snadno aplikovat na sedací soupravu, křeslo, pelíšek, ale i psí obleček. K čištění vám pak stačí pouze hadřík a voda.

 

5 důvodů pro nano impregnaci:

  • Zachovává své ochranné vlastnosti ošetření textilu a kůže i po 5 praních
  • Využívá efektu lotosového květu, který způsobuje samočistící vlastnosti ošetřeného materiálu
  • Materiál zůstává stále prodyšný
  • Ze své podstaty má antibakteriální účinky, které zabraňují tvorbě plísní a škodlivých organismů
  • Vysoce kvalitní patentovaný německý výrobek dodávaný s českou etiketou a podrobným českým manuálem
  • Přípravek je dodáván v praktickém rozprašovači

Kde nano impregnaci textilu a kůže nejlépe využijete?

  • Oblečení – bez ohledu počasí budete vždy spolu s vaším psem dobře ochráněni před promočením, jak při letním dešti, tak i zimním sněžení.
  • Sedadla v autě a další čalounění – poslintané sedačky, ušpiněné od mokrých pacek a srsti jsou díky nano impregnaci minulostí.
  • Kožené i čalouněné sedací soupravy – ošetřením nano impregnací snížíte špinění a usnadníte si čištění.
  • Koberce, pelíšky -  naimpregnujte je a ušetříte si námahu a starosti s pracným čištěním. Čistění ošetřené látky nano impregnací je rychlé a snadné.
  • Obuv – vhodné pro impregnaci všech druhů obuvi pro psy i pánečky. Bota nepromoká, tolik se nešpiní, a přitom zůstává prodyšná.

Velikost balení: 250 ml

Potřebné množství při použití: přibližně 50–250 ml na m2 (podle druhu materiálu). Skutečná spotřeba impregnace závisí na drsnosti povrchu, savosti materiálu i způsobu nanášení.

Parametry

Značka NanoConcept
Objem nádoby
250 ml
Typ materiálu
Univerzální / Textil
Typ impregnace
Nano
Záruční doba 2 roky
EAN: 8594205180084