Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Sens Křupaví & pražení cvrčci - Dárkový set 4 chutí

Jedlí cvrčci

Obdarujte dárkem, který trochu vyděsí, pobaví, ale hlavně zachutná. Pražení cvrčci Sens jsou fantasticky křupaví. Oproti chipsům nejsou smažení a jsou plní proteinu a dalších minerálů.

Vyprodáno

Informace o produktu

MAXIMAL NUTRITION MINIMAL HARM

Sens vyrábí maximálně výživná jídlo s minimálním dopadem na životní prostředí. Udržitelný cvrččí protein produkují na cvrččí farmě budoucnosti. Ať už jsou to proteinové tyčinky nebo bezlepkové těstoviny, všechny Sens produkty jsou z těch nejkvalitnějších surovin a chutně nejen vypadají, ale i chutnají! Dnes už díky Sens slyšeli o cvrččím proteinu miliony lidí. Sens produkty jsou pro něj totiž ta nejlepší reklama!

Proč cvrččí protein?
Stejně kvalitní protein jako nejlepší hovězí. 100 x méně vyprodukovaných skleníkových plynů.

Více o značce

Dárková sada pražených cvrčků od výrobce Sens obsahuje čtyři lahodné příchutě, slané i sladké- Chilli & Limeta, BBQ Paprika, Rajče & Oregano, Slaný karamel. Použito bylo to nejkvalitnější a nejlahodnější koření v kombinaci se za studena lisovaným slunečnicovým olejem. Díky průhledným zkumavkám je pojídání cvrčků teprve zábava. Vsypat je můžete přímo do pusy. Stojánek ze dřeva dodá celému setu punc luxusu.

Cvrččí protein je stejně výživný jako maso a přitom má menší dopad na životní prostředí. Během svého života toho totiž cvrčci nespotřebují tolik jako dobytek a produkují i stokrát méně skleníkových plynů. Cvrčci jsou ideální doplněk rostlinné stravy. Obsahují všechny esenciální aminokyseliny, vitamín B12, vápník a železo, které v čistě rostlinné stravě často chybí.

Hlavní vlastnosti:

  • sada 4 příchutí v průhledných zkumavkách
  • stojánek ze dřeva
  • vánoční balení v recyklované krabici
  • cvrčci jsou výborní samotní místo chipsů nebo oříšků
  • vhodné jsou také na ozdobu třeba na salát nebo rizoto
  • kvalitní zdroj bílkovin

 

Parametry

Značka Sens
Záruční doba 2 roky
EAN: 4260624010892