Ten pocit, když vystoupáš posledních pár metrů na vrchol. Bez kopců a čelenky Bjež Hills by ty výlety prostě nebyly ono.
Informace o produktu
Sportovní, volnočasové, elegantní i slavnostní – takové jsou čelenky Bjež. Značku založila nadšena sportovkyně Bětka Ježková v okamžiku kdy nemohla na trhu najít tu správnou čelenku, která by v průběhu běhání zůstala po celou dobu na stejném místě.
Všechny výrobky jsou vyráběny ručně v České republice s velkou pečlivostí a důrazem na jejich kvalitu. Materiály, které se používají pro výrobu čelenek a ostatních produktů, se značka snaží vždy přednostně odebírat od dodavatelů z ČR.
V současnosti jsou čelenky vyráběny hned v několika variantách: od úzkých po široké, nastavitelné nebo elastické, barevné, třpytivé i nenápadné. Prostě tak, aby si každá sportovkyně mohla vybrat přesně tu svou.
Zimní čelenka Hills od českého výrobce Bjež je velmi lehká a příjemně se nosí. Hodí se na trénink nebo jiné aktivity za chladných dní. Vyrobená je z nesrážlivého prodyšného materiálu, který je savý a má výborné tepelně-izolační vlastnosti. Je pružná, takže se perfektně přizpůsobí hlavě. Běh, cyklistiku nebo třeba běžky si užijete v pohodlí a bez prochladnutí, protože vaše hlava i uši budou v teple.
Hlavní přednosti zimní členky Hills:
- extrémně pohodlná, lehká a měkká
- funkční materiál 83 % polyester, 17 % elastan
- vnitřní strana počesaná, příjemně se nosí
- pružná, přizpůsobí se a dobře přilehne k hlavě
- chrání před chladem a větrem
- originalní český výrobek
- rozměr 9 x 46 cm, hmotnost pouhých 10 g
Péče o zimní čelenku:
Pro delší životnost a vzhledovou i funkční kvalitu čelenky, výrobce doporučuje prát v ruce nebo v pračce na šetrný/sportovní program (30 - 40°C). Nepoužívat aviváž!
ACTIVE Bjež celenka:
Parametry
Značka | Bjež |
---|---|
Pohlaví
|
Dámské |
Obvod hlavy
|
univerzální cm |
Velikost
|
UNI |
Materiál oblečení
|
Elastan / Polyester |
Typ čelenky
|
Zateplené / Běžecké / Sportovní |
Záruční doba | 2 roky |
Recenze
13. března 2022
Doporučuje produkt
Hodnocení zákazníků 100% 1 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)