Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Jarní Black Friday 🖤 slevové šílenství - slevy až 70 % 🙊
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou od Expres Menu. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Hotová sterilovaná jídla Expres menu českého původu jsou ideální zejména pro cestování, na dovolenou k moři i na hory, na jachtu nebo loď, pro chataře, pro rodiny s dětmi i pro seniory nebo také jako rychlé jídlo na doma (pokud např. dorazí předem neohlášená návštěva a vy ji chcete mile překvapit teplou večeří).
Nezatěžuj ženu, dej si Expres menu :o).
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou od výrobce Expres Menu lze jíst samostatně nebo si ji můžete namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
- hovězí maso (30 %), husí játra (20 %), kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), voda, cibule, kešu ořechy (5 %), česnek, sůl, bobkový list, pepř celý, nové koření.
Energetická hodnota kJ: | 623 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 148 |
Tuky: | 12,0 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 4,2 g |
Sacharidy: | 1,6 g |
z toho cukry: | 1,6 g |
Bílkoviny: | 9,7 g |
Vláknina: | 9,2 g |
Sůl: | 0,9 g |
Značka | Expres menu |
---|---|
Hmotnost
|
120 g |
Počet porcí
|
1 |
Způsob úpravy
|
Sterilované |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594043795372 |
59 Kč
59 Kč
49 Kč
49 Kč
49 Kč
129 Kč
129 Kč
129 Kč
250 Kč
(28.4 %)
179 Kč
180 Kč
(11.67 %)
159 Kč
329 Kč
(51.67 %)
159 Kč
29 Kč
449 Kč
49 Kč
(81.63 %)
9 Kč
1 000 Kč
(23.1 %)
769 Kč
670 Kč
(25.52 %)
499 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.