Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
💚 TOP outdoorové vybavení podle našich zákazníků. ➔
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek je chutná zdravá svačinka od Expres Menu. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Hotová sterilovaná jídla Expres menu českého původu jsou ideální zejména pro cestování, na dovolenou k moři i na hory, na jachtu nebo loď, pro chataře, pro rodiny s dětmi i pro seniory nebo také jako rychlé jídlo na doma (pokud např. dorazí předem neohlášená návštěva a vy ji chcete mile překvapit teplou večeří).
Nezatěžuj ženu, dej si Expres menu :o).
Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek je svačinka od Expres Menu. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek.
Trvanlivost 36 měsíců od data výroby
- jablka (35 %), voda, ovesné vločky (10 %), vlašské ořechy (7 %), rozinky (5 %) (rozinky, slunečnicový olej), skořice, sůl
Energetická hodnota kJ: | 404 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 96 |
Tuky: | 5,5 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,5 g |
Sacharidy: | 10,5 g |
z toho cukry: | 7,2 g |
Bílkoviny: | 2,5 g |
Vláknina: | 5,8 g |
Sůl: | 0,2 g |
Značka | Expres menu |
---|---|
Hmotnost
|
120 g |
Počet porcí
|
1 |
Způsob úpravy
|
Sterilované |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594043795334 |
49 Kč
49 Kč
59 Kč
59 Kč
129 Kč
129 Kč
129 Kč
183 Kč
(18.58 %)
149 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
109 Kč
(9.17 %)
99 Kč
449 Kč
449 Kč
(8.91 %)
409 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
690 Kč
(20.43 %)
549 Kč
329 Kč
(48.63 %)
169 Kč
349 Kč
(14.33 %)
299 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.