Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Jarní Black Friday 🖤 slevové šílenství - slevy až 70 % 🙊
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Bio tyčinka Chimpanzee Protein Bar Arašídové máslo obsahující snadno stravitelné rostlinné bílkoviny z BIO hnědé rýže a mandlové pasty je vhodná pro všechny, kteří potřebují ve své stravě vyšší příjem kvalitních bílkovin.
Český výrobce Chimpanzee sídlící v Brně vyrábí čistě přírodní energetické tyčinky a nápoje. Chimpanzee produkty jsou vyrobeny jen z nejkvalitnějších, čistě přírodních surovin a splňují ty nejnáročnější požadavky na aktivní a zdravý životní styl. Ochutnejte, nechte se unést přírodní energií a hlavně - dejte sbohem chemii.
“Síla přírodní energie” je základem jejich filosofie.
Tyčinka Chimpanzee Protein Bar - Arašídové máslo je skvělá pro sportovce, kteří chtějí ze svého tréninku získat maximum. Podporuje metabolismus bílkovin, zásadní pro regeneraci a růst svalové hmoty a obsahuje sacharidy, jako zdroj trvalé energie.
datle, rýžový protein 20%, rýžový sirup, arašídy 12%, arašídovo karamelová pomazánka (arašídy 41%, třtinový cukr, neztužený palmový tuk, sušené mléko, kakao, slunečnicový olej), javorový sirup (=certifikovaný BIO produkt)
Nutriční hodnoty | 100 g |
Energetická hodnota | 1 610 kJ |
Sacharidy | 38 g |
z toho cukry | 31 g |
Bílkoviny | 28 g |
Tuky | 11 g |
z toho nasycené | 2 g |
Vláknina | 8 g |
Značka | Chimpanzee |
---|---|
Hmotnost
|
45 g |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76008497 |
EAN: | 8594157870644 |
49 Kč
49 Kč
49 Kč
49 Kč
49 Kč
49 Kč
39 Kč
39 Kč
450 Kč
(0.22 %)
449 Kč
19 Kč
120 Kč
(0.83 %)
119 Kč
39 Kč
39 Kč
39 Kč
39 Kč
39 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.